Miercuri, 18 noiembrie a.c., seria de emisiuni dedicate rezilienței afacerilor, Fit for Future – Antreprenor în România, a continuat la CECCAR TV cu o nouă ediție, specială, organizată într-un context aparte, în cadrul Săptămânii antreprenoriatului – CECCAR, eveniment desfășurat concomitent cu Global Entrepreneurship Week

Tema emisiunii a fost Reziliența sectorului imobiliar în pandemie, invitați fiind Anca Bogorin, expert contabil și Managing Partner al companiei BARIN, David Canta, antreprenor în domeniul imobiliar, și prof. univ. dr. Robert-Aurelian Șova, președintele Consiliului superior al CECCAR, expert contabil.

Dezbaterile moderate de Diana Baltă au abordat, printre altele, domeniul imobiliar și răspunsul acestuia la noile cerințe adaptate situației impuse de pandemia de COVID-19, dar și aspecte privind relația dintre profesioniștii contabili, antreprenori și autorități de reglementare necesară pentru funcționarea, în condiții optime, a mediului de afaceri, atât în perioada pandemiei, cât și în noua normalitate post-COVID-19.

Realizator - Diana Baltă

Realizator - Diana Baltă

Absolventă a Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din Iași, Diana are un vast background jurnalistic. Și-a rafinat calitățile de comunicator conducând proiecte ample de relații publice pentru companii private și ONG-uri. Baza solidă de comunicare și-a construit-o lucrând în mass-media, atât în presa scrisă, cât și în radio și televiziune. Timp de 5 ani a lucrat la Digi24, unde a realizat un talk-show zilnic despre piața muncii din regiune, dar unde a și practicat jurnalismul de televiziune, realizând reportaje tv pentru mai multe campanii ale postului Digi24. Diana este doctor în Economie, titlu obținut la Universitatea „Al.I.Cuza” din Iași, având, de asemenea, experiență în calitate de cadru universitar.

Vezi toate emisiunile