Noua ediție a emisiunii FIT FOR FUTURE – ANTREPRENOR ÎN ROMÂNIA a avut ca temă de dezbatere „Idei de business în aria socială” și a avut-o ca invitat pe Angela Achiței, președintele Fundației „Alături de Voi” România.
Dezbaterile au abordat modele de întreprinderi sociale de succes, domeniile de activitate cu cel mai mare impact, precum și soluții pentru finanțarea companiilor care activează în această arie.

Realizator - Diana Baltă

Absolventă a Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din Iași, Diana are un vast background jurnalistic. Și-a rafinat calitățile de comunicator conducând proiecte ample de relații publice pentru companii private și ONG-uri. Baza solidă de comunicare și-a construit-o lucrând în mass-media, atât în presa scrisă, cât și în radio și televiziune. Timp de 5 ani a lucrat la Digi24, unde a realizat un talk-show zilnic despre piața muncii din regiune, dar unde a și practicat jurnalismul de televiziune, realizând reportaje tv pentru mai multe campanii ale postului Digi24. Diana este doctor în Economie, titlu obținut la Universitatea „Al.I.Cuza” din Iași, având, de asemenea, experiență în calitate de cadru universitar.

Vezi toate emisiunile

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *