Miercuri, 14 octombrie a.c., o nouă ediție a emisiunii Profesioniștii, în interes public a fost difuzată la postul CECCAR TV. Tema emisiunii a fost Expertiza judiciară – perspective europene, invitați fiind conf. univ. dr. Silviu Gabriel Barbu, judecător la Curtea de Apel București, și prof. univ. dr. Robert Aurelian Șova, președintele Consiliului superior al CECCAR. 

Dezbaterile moderate de Diana Baltă au abordat rolul pe care profesioniștii contabili îl joacă în buna funcționare a mediului de afaceri, modul în care este implicată profesia contabilă în domeniul expertizei judiciare și cum este ancorată la nivel european, traducerea Ghidului de bune practici în domeniul expertizei judiciare, proiect în care este implicat CECCAR.

Realizator - Diana Baltă

Realizator - Diana Baltă

Absolventă a Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din Iași, Diana are un vast background jurnalistic. Și-a rafinat calitățile de comunicator conducând proiecte ample de relații publice pentru companii private și ONG-uri. Baza solidă de comunicare și-a construit-o lucrând în mass-media, atât în presa scrisă, cât și în radio și televiziune. Timp de 5 ani a lucrat la Digi24, unde a realizat un talk-show zilnic despre piața muncii din regiune, dar unde a și practicat jurnalismul de televiziune, realizând reportaje tv pentru mai multe campanii ale postului Digi24. Diana este doctor în Economie, titlu obținut la Universitatea „Al.I.Cuza” din Iași, având, de asemenea, experiență în calitate de cadru universitar.

Vezi toate emisiunile

1 comment