O nouă ediție a emisiunii Fit for Future – Antreprenor în România a fost difuzată astăzi, 4 noiembrie a.c., la postul CECCAR TV. Puncte forte și puncte slabe în cazul măsurilor luate de autorități în sprijinul mediului de afaceri, contribuția profesioniștilor contabili în asigurarea sustenabilității afacerii în această perioadă de criză și modul în care a fost afectată industria HoReCa au fost câteva dintre subiectele abordate de invitații emisiunii: Silvia Ion, Managing Partner Horeca Insight Magazine, Marcel Vulpoi, CEO Vulpoi&Toader Management, și prof. univ. dr. Robert Aurelian Șova, președintele Consiliului superior al CECCAR.

Reziliența afacerilor, respectiv modul în care remodelăm afacerile astfel încât să fie asigurată continuitatea acestora a stat la baza discuțiilor abordate de invitați, împreună cu Diana Baltă, moderatorul emisiunii. Cu acest prilej, președintele Consiliului superior al CECCAR, prof. univ. dr. Robert Aurelian Șova, a vorbit despre Rețeaua română pentru reziliență în afaceribusinessresilience.ro, un proiect CECCAR menit să vină în sprijinul antreprenorilor prin informații și resurse relevante, utile tuturor profesioniștilor.

Realizator - Diana Baltă

Realizator - Diana Baltă

Absolventă a Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din Iași, Diana are un vast background jurnalistic. Și-a rafinat calitățile de comunicator conducând proiecte ample de relații publice pentru companii private și ONG-uri. Baza solidă de comunicare și-a construit-o lucrând în mass-media, atât în presa scrisă, cât și în radio și televiziune. Timp de 5 ani a lucrat la Digi24, unde a realizat un talk-show zilnic despre piața muncii din regiune, dar unde a și practicat jurnalismul de televiziune, realizând reportaje tv pentru mai multe campanii ale postului Digi24. Diana este doctor în Economie, titlu obținut la Universitatea „Al.I.Cuza” din Iași, având, de asemenea, experiență în calitate de cadru universitar.

Vezi toate emisiunile