Seria emisiunilor Profesioniștii, în interes public dedicate rolului pe care îl poate avea profesia contabilă în asigurarea rezilienței României a continuat joi, 3 decembrie 2020, la CECCAR TV, cu dialogul dintre Adrian Câciu, analist economic, reprezentant al Partidului Social Democrat, și prof. univ. dr. Robert-Aurelian Șova, președintele Consiliului superior al CECCAR.

Cu acest prilej, Adrian Câciu a precizat, cu privire la strategia de guvernare a PSD, că niciun act normativ nu va fi adoptat fără o consultare prealabilă cu toate părțile interesate, și a explicat viziunea acestei formațiuni politice în ceea ce privește modul în care pot fi implicate profesiile liberale în procesul de elaborare și implementare a politicilor publice.

Au fost, de asemenea, discutate și modul în care profesia contabilă s-a adaptat la contextul dificil generat de pandemie, în asigurarea suportului necesar mediului antreprenorial, prin furnizarea de expertiză și know-how, pentru depășirea acestei perioade de criză, precum și necesitatea consolidării relației dintre autoritățile de reglementare și organismele profesionale în sprijinul mediului economic, al reducerii evaziunii fiscale și implementării de politici menite să contribuie la dezvoltarea economică a României.

Avatar

Realizator - Prof. univ. dr. Robert Șova

Vezi toate emisiunile

1 comment

  • Buna ziua

    Prezentarea a fost interesanta.Mult succes .

    Multumim.