Joi, 1 aprilie, CECCAR TV a fost gazda unei dezbateri despre business, cu prilejul unei noii ediții a emisiunii Fit for Future – Antreprenor în România. În studio au fost prezenți Tiberiu Stoian, omul de afaceri care a convins recent doi prestigioși investitori, în cadrul emisiunii Imperiul Leilor, să investească suma-record de un milion de euro în dezvoltarea businessului său, și prof. univ. dr. Robert-Aurelian Șova, președintele Consiliului superior al CECCAR. Emisiunea a fost moderată de Gabriela Stan.

Invitații au abordat subiecte precum modalitățile de atragere a investitorilor pentru dezvoltarea businessului, adaptarea afacerii la riscuri și colaborarea cu profesioniștii din diverse domenii, inclusiv profesioniștii contabili.

Realizator - Gabriela Stan

Realizator - Gabriela Stan

Absolventă a Facultății de Științe Politice – Secția limba franceză din cadrul
Universității București, Gabriela Stan are o experiență de peste zece ani în relațiile publice, coordonând numeroase proiecte cu largă participare națională și internațională. După un debut în presă, respectiv în radio și televiziune la începutul anilor 2000, Gabriela a dobândit, prin activitatea desfășurată în ultimii 13 ani în cadrul Direcției de relații internaționale a CECCAR, o vastă experiență și cunoștințe în domeniul economico-financiar și și-a perfecționat aptitudinile de comunicare. Vorbește fluent limbile franceză, engleză și spaniolă.

Vezi toate emisiunile