Luni, 13 iulie 2020, cu un an înaintea împlinirii unui secol de la reglementarea profesiei în țara noastră, CECCAR a sărbătorit cea de-a XVI-a ediție a Zilei Naționale a Contabilului Român. Astfel, 2020 reprezintă al 16-lea an în care evenimentul aduce în prim-plan profesia contabilă din țara noastră, subliniind din nou importanța acesteia pentru mediul economic, pentru întreaga societate.

Manifestarea a fost deschisă de președintele Consiliului superior al CECCAR, prof. univ. dr. Robert-Aurelian Șova, expert contabil.

Sub deviza Tradiție pentru viitor. Evoluăm împreună, prof. univ. dr. Robert-Aurelian Șova, și secretarul general al Guvernului, Antonel Tănase, au dezbătut pe larg tema Contabilul, pregătit pentru viitor, relevând bogatele tradiții ale profesiei contabile din țara noastră, precum și principalele preocupări, actuale și de perspectivă, sub impactul pandemiei de COVID-19, accentul fiind pus pe modalitățile practice de a se răspunde eficient, prioritar, la cerințele specifice erei digitale.

Realizator - Diana Baltă

Realizator - Diana Baltă

Absolventă a Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din Iași, Diana are un vast background jurnalistic. Și-a rafinat calitățile de comunicator conducând proiecte ample de relații publice pentru companii private și ONG-uri. Baza solidă de comunicare și-a construit-o lucrând în mass-media, atât în presa scrisă, cât și în radio și televiziune. Timp de 5 ani a lucrat la Digi24, unde a realizat un talk-show zilnic despre piața muncii din regiune, dar unde a și practicat jurnalismul de televiziune, realizând reportaje tv pentru mai multe campanii ale postului Digi24. Diana este doctor în Economie, titlu obținut la Universitatea „Al.I.Cuza” din Iași, având, de asemenea, experiență în calitate de cadru universitar.

Vezi toate emisiunile

1 comment

  • FELICITARI pentru aceasta inițiativă si SUCCES tuturor membrilor CECCAR! Aceasta noua platforma, CECCAR TV, sa fie una a parteneriatelor intre forurile de reglementare si cele de execuție!